Waarom deze site?

De ervaren bergloper doet tijdens het bedrijven van zijn hobby een enorme kennis op. Die kennis blijft echter in veel gevallen voorbehouden aan de bergloper in kwestie. Veel berglopers onderschatten hun kennis of denken dat wat zij weten al lang en breed bekend is onder de rest van het bèrregvollek. Niets is minder waar. Vaak zijn juist zij expert op een bepaald gebied van groevenonderzoek! Het is natuurlijk eeuwig zonde om dat voor jezelf te houden.

Tijdens mijn bergtochten ben ook ik een paar leuke dingen tegen gekomen. Maar het publiceren daarvan laat ook bij mij nog steeds op zich wachten. Vandaar dat ik hier op deze site het een en ander wil laten zien van mijn eigen ontdekkingen. En bovendien hoop ik dat deze site andere berglopers overhaalt om ook hun kennis te delen met anderen.

Interactief
Hoewel deze site 'mijn kamer' heet wil ik graag iedereen uitnodigen om een bijdrage te leveren aan myn kamer. Ik zou het hartstikke leuk vinden als nog meer berglopers iets willen vertellen over hun bergtochten en hun ontdekkingen. Klik even op 'contact' en stuur me even een mailtje als je interesse hebt om mee te doen... er zijn kamers genoeg! Bovendien kun je elders in deze site nog meer bijdragen leveren aan deze site.

In elk geval wens ik een ieder heel veel plezier in...
myn kamer !

Erik Honée, webköster

 

Ü     Klik links op een onderwerp naar keuze, om verder te gaan.